Se bat spuma tare albusurile cu putina sare, apoi se adauga cacaua si zaharul. Se formeaza mici gramajoare cu ajutorul cornetului si a unui sprit s
Se bat spuma tare albusurile cu putina sare, apoi se adauga cacaua si zaharul. Se formeaza mici gramajoare cu ajutorul cornetului si a unui sprit stelat, intr-o tava tapetata cu hartie cerata. Cuptorul se incalzeste la 100 de grade Celsius, se introduce tava si se lasa pana cand bezelele se usuca. Bezelele se pun apoi pe un platou si se lasa la racit. Se amesteca frisca impreuna cu zaharul si ciocolata rasa si se lipesc cu crema formata bezele doua cate doua.
Alte retete de dulciuri:
Ciocolata de casa
Tiramisu
Turta dulce
Nu am prea multe sa va zic de aceata prajitura decat ca e un desert perfect de weekend cu ingrediente la indemana tuturor. Un...
Prajitura cu budinca si fructeIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa