Bezele cu frisca si ciocolata

Se bat spuma tare albusurile cu putina sare, apoi se adauga cacaua si zaharul. Se formeaza mici gramajoare cu ajutorul cornetului si a unui sprit s

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150 gr zahar tos
  • 150 gr zahar pudra
  • 50 gr cacao
  • 6 albusuri
  • sare
  • Pentru crema:
  • 80 gr zahar pudra
  • 100 gr ciocolata
  • 300 ml frisca

Mod de preparare

Se bat spuma tare albusurile cu putina sare, apoi se adauga cacaua si zaharul. Se formeaza mici gramajoare cu ajutorul cornetului si a unui sprit stelat, intr-o tava tapetata cu hartie cerata. Cuptorul se incalzeste la 100 de grade Celsius, se introduce tava si se lasa pana cand bezelele se usuca. Bezelele se pun apoi pe un platou si se lasa la racit. Se amesteca frisca impreuna cu zaharul si ciocolata rasa si se lipesc cu crema formata bezele doua cate doua.
Alte retete de dulciuri:

Ciocolata de casa

Tiramisu

Turta dulce

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Desert placinta pufoasa cu mere de post

Retete de post economice

Desert placinta pufoasa cu mere de post
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca