Bezele cu lamaie

Se bat bine 4 albusuri spuma, se adauga 250 gr. zahar, se bat impreuna, se pu 2 lingurite de zeama si coaja rasa de la o lamaie.Compozitia trebuie sa

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua
  • 250 gr. zahar
  • o lamaie
  • unt
  • faina

Mod de preparare

Se bat bine 4 albusuri spuma, se adauga 250 gr. zahar, se bat impreuna, se pu 2 lingurite de zeama si coaja rasa de la o lamaie.Compozitia trebuie sa fie destul de tare incat bezelele asezate pe tava sa nu se intinda. Se unge o tava cu unt, se presara cu faina, se pun bezelele cu o lingurita, potrivit de mari si se coc la foc foarte moale cam o jumatate de ora, avind grija sa nu se ingalbeneasca. Dupa ce s-au racorit putin, se scot cu un cutit din tava, si se servesc simple, fie lipite cate doua, cu frisca batuta sau inghetata la mijloc.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca