Bezele cu nuca

Albusurile se amesteca impreuna cu zaharul pudra si otetul pe baie de aburi pana cand compozitia capata consistenta. Se adauga apoi zaharul vanilat, s

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 albusuri
  • 6 linguri de zahar pudra
  • 1 jumatate lingurita de otet
  • 140 gr nuca
  • 1 plic de zahar vanilat
  • unt
  • sare

Mod de preparare

Albusurile se amesteca impreuna cu zaharul pudra si otetul pe baie de aburi pana cand compozitia capata consistenta. Se adauga apoi zaharul vanilat, sare, nuca macinata si se amesteca totul usor. Se pun mici gramajoare cu o lingurita, intr-o tava cu unt si tapetata cu hartie gresata. Tava se introduce in cuptorul incins, la foc mic. Nu se deschide cuptorul timp de 5 minute.
Se servesc bezelele dupa ce s-au racit.

Alte retete de dulciuri:

Tiramisu

Prajitura snikers

Ciocolata de casa

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...