Se bat albusurile spuma, pana cand nu se mai desprind de pe tel. Se adauga nucile macinata si aspartamul (dizolvat intr-o lingurita de apa), precum s
Se bat albusurile spuma, pana cand nu se mai desprind de pe tel. Se adauga nucile macinata si aspartamul (dizolvat intr-o lingurita de apa), precum si coaja de lamaie. Se amesteca usor. Pe o hartie unsa cu unt, asezata pe fundul unei tavi, se pun, cu un cornet, gramajoare din compozitie, care se coc in cuptorul cald, la foc mic, timp de 1 ora. Bezelele se lasa sa se raceasca 10 minute. Inainte de a le desprinde, se umezeste putin hartia.
Se servesc reci.
Alte retete recomandate:
Prajitura cu mere si nuci
Prajitura cu nuca
Tort tiramisu original
Îmi plac foarte mult toate aceste ingrediente, așa că m-am gândit să le combin, pentru a face o mâncare...
Chiftelute cu spaghete, in sos de smantana si cascavalGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa