Batem spuma ouale cu margarina si zaharul pudra, adaugam faina si bicarbonatul de amoniu. Framantam un aluat tare, la jumatate adaugam praf de cacao.
Batem spuma ouale cu margarina si zaharul pudra, adaugam faina si bicarbonatul de amoniu. Framantam un aluat tare, la jumatate adaugam praf de cacao. Formam diferite forme cu masina de macinat carne. Coacem intr-o tava unsa in cuptorul fierbinte. Presaram cu zahar vanilat pudra la cald.
Alte prajituri recomandate
Spuma de portocale
Placinta cu dovleac
Tortul a fost facut cadou si din pacate nu am poza cu sectiunea, dar promit ca o sa mai fac si atunci am sa revin cu poze. A...
Tort cu ciocolata, banane si capsuniPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura