Se bat albusurile spuma intr-un vas. Se adauga zaharul si romul. Se pun pe rand galbenusurile si untul topit, rece, se amesteca prin rasturnare cu te
Se bat albusurile spuma intr-un vas. Se adauga zaharul si romul. Se pun pe rand galbenusurile si untul topit, rece, se amesteca prin rasturnare cu telul si se inglobeaza faina amestecata cu cacao si bicarbonat. Se pune compozitia intr-o tava rotunda tapetata cu unt si faina, se presara deasupra nucile taiate. Se baga tava in cuptorul cald si se coace la foc mediu 30 de minute. Prajitura se lasa la racit in tava.
Se taie cubulete si se poate presara cu nuca sau cocos. Alte retete de dulciuri:
Chec pufos
Ciocolata de casa
Tiramisu
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa