Se bat albusurile spuma intr-un vas. Se adauga zaharul si romul. Se pun pe rand galbenusurile si untul topit, rece, se amesteca prin rasturnare cu te
Se bat albusurile spuma intr-un vas. Se adauga zaharul si romul. Se pun pe rand galbenusurile si untul topit, rece, se amesteca prin rasturnare cu telul si se inglobeaza faina amestecata cu cacao si bicarbonat. Se pune compozitia intr-o tava rotunda tapetata cu unt si faina, se presara deasupra nucile taiate. Se baga tava in cuptorul cald si se coace la foc mediu 30 de minute. Prajitura se lasa la racit in tava.
Se taie cubulete si se poate presara cu nuca sau cocos. Alte retete de dulciuri:
Chec pufos
Ciocolata de casa
Tiramisu
De când am auzit de clătite japoneze mi-am dorit să prepar așa ceva, de curiozitate. Prima dată nu mi-a plăcut cum...
Desert clatite japonezePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura