Batem spuma margarina impreuna cu zaharul si ouale. Presaram coaja rasa de lamaiein crema si incorporam alternativ smantana si faina amestecand contin
Batem spuma margarina impreuna cu zaharul si ouale. Presaram coaja rasa de lamaiein crema si incorporam alternativ smantana si faina amestecand continuu. La sfarsit adaugam fulgii de ciocolata si visinele. Impartim aluatul in forme si coacem 20 de minute. Lasam sa se raceasca si servim briosele presarate cu zahar pudra.
Alte prajituri recomandate
Prajitura cu visine
Tarta cu visine
Spuma de capsuni
Tortul a fost facut cadou si din pacate nu am poza cu sectiunea, dar promit ca o sa mai fac si atunci am sa revin cu poze. A...
Tort cu ciocolata, banane si capsuniPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura