Retete dietetice
Intr-un bol, punem ingredientele uscate (faina, zaharul, praful de copt, sarea si cacaua). Le amestecam cu o lingura. Topim untul, apoi adaugam esenta de vanilie. Adaugam laptele si untul peste compozitia uscata. Mixam pana obtinem un amestec omogen. Adaugam o mana de jumatati de cirese. Tapetam o tava pentru briose cu hartiute pentru briose. Adaugam 3 sferturi de compozitie in fiecare forma de briosa. Daca punem prea multa compozitie, la coacere o sa curga pe langa forme.
Introducem briosele in cuptorul preincalzit la 180 de grade C si le lasam pana sunt gata. Eu le-am verificat cu o scobitoare. Cand briosele sunt gata, le lasam aproximativ 10 minute la temperatura camerei. Scoatem miezul din briose cu o ustensila speciala pentru scos miezul din prajituri. Introducem in fiecare briosa cate o lingurita cu gem/dulceata. Eu am folosit dulceata de capsune. Mixam frisca rece pana se intareste. Punem frisca intr-un pos si ornam.
Sunt delicioase!
Incearca aceasta reteta usoara de briose cu afine si faina integrala, perfecte pentru un mic dejun sanatos sau gustare. Fara...
Briose cu afine si faina integrala – reteta simpla, delicioasa si sanatoasaBriosele cu afine sunt delicioase prajituri individuale, perfecte pentru micul dejun, gustari sau deserturi. Acestea sunt...
Briose cu afine - reteta de briose pufoase