Zaharul se mixeaza cu ouale si esentele dupa care se adauga untul.Frecam in continuare crema adaugand si ciocolata moale si la sfarsit subtiem cu lap
Zaharul se mixeaza cu ouale si esentele dupa care se adauga untul.Frecam in continuare crema adaugand si ciocolata moale si la sfarsit subtiem cu laptele. Se adauga treptat faina amestecata cu praful de copt. Putem adauga fulgi de ciocolata sau nuci in compozitie. Eu am umplut pe jumatate formele si am pus la mijloc nuci, bucatele de ciocolata sau stafide hidratate in coniac. Se coc pe gratarul din mijloc la foc mic.
Se glazureaza cu ciocolata si fulgi de ciocolata. Am vrut sa decorez cu fulgi de cocos verde, nuca sau stafide dar le-am lasat mai simple, in doua nuante.
Alte retete recomandate.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa