Briose de ciocolata

Ouale, zaharul si untul topit se bat pana amestecul devine spumos. Se amesteca faina cu praful de copt si bicarbonatul de sodiu, apoi iaurtul si

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 oua
  • 1 cana (acesta este intotdeauna 0.25l) de zahar
  • 3 cani de faina
  • 200 g unt
  • 1 1/5 ceasca de iaurt simplu
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1/2 bicarbonat de sodiu
  • 1/2 lingurita de sare
  • 1 tabla de ciocolata de menaj

Mod de preparare

Ouale, zaharul si untul topit se bat pana amestecul devine spumos. Se amesteca faina cu praful de copt si bicarbonatul de sodiu, apoi iaurtul si faina se adauga constant mixturii preparate anterior. Ciocolata se taie bucati si se amesteca in aluat. Formele de briose sunt umplute pe jumatate si se lasa la copt ca. 20 de min. la foc mediu.
Alte retete

recomandate

Cornulete

Ciocolata casa

Placinta cu mere

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca