Briosele cu mure sunt un desert delicios pentru intreaga familie dar si un desert usor de facut pentru musafiri.
Se freaca untul moale de la temperatura camerei cu un praf de sare, cu esenta de vanilie si zaharul pudra. Se adauga ouale unul cate unul si se amesteca pana se obtine o crema spumoasa. La final se pune smantana dulce si se mai bate compozitia aproximativ 10 minute ca sa capete consistenta. Se adauga praful de copt apoi faina. Se tapeteaza in acest timp formele cu unt si zahar tos. Compozitia de briose se toarna in forme, apoi se pun fructele de padure pe deasupra. Se pun in cuptor si, dupa ce s-au rumenit, se scot. Se racesc la temperatura camerei.
Briosele se servesc pudrate cu zahar si ornate cu fructe de padure.
Pentru aceasta reteta m-am inspirat de la draga de Rocsi si vreau sa va spun ca au iesit niste cornuri foarte bune si...
Desert cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj