1. Brownies Untul si ciocolata se topesc la micro, apoi se pune ness-ul si brandy-ul (lapte in cazul meu). Ouale se bat spuma cu zaharul. Se amestec
1. Brownies
Untul si ciocolata se topesc la micro, apoi se pune ness-ul si brandy-ul (lapte in cazul meu).
Ouale se bat spuma cu zaharul.
Se amesteca cele doua compozitii,dupa care se pune faina si praful de copt.
Se pune intr-o tava mica de dimensiuni, ca sa iasa mai inalta
Se coace la 170 grade, timp de 30 minute (cuptorul trebuie sa fie preincalzit).
Apoi se scoate si se lasa sa se racoreasca un pic, dupa care se pune crema de branza.
2. Crema de branza
Se amesteca toate ingredientele- praful de budinca se pune la final.
Se pune peste brownies si se coace la 160 de grade 30 minute.
Se scoate,se lasa sa se raceasca si apoi se pune la frigider.
Dupa cateva ore se pune glazura de ciocolata (se topeste la micro ciocolata impreuna cu smantana dulce) si migdalele prajite.
Pofta buna!
Reteta Brownies cu branza si glazura a fost propusa de Alis pe forum culinar.ro
Alte retete de prajituri cu ciocolata: Negresa cu banane
Noi preferam mancarea de varza proaspata pe care o acrim in timpul pregatirii, pe cea acrita de toamna o folosim pentru sarmale.
Varza dulce cu carnati afumatiPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura