Caprene

Pentru Caprene aveti nevoie de untura, margarina, nuca macinata si zahar pudra. Este o prajitura delicioasa.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g untura
  • 150 g margarina
  • 150 g nuca macinata
  • 200 g zahar pudra
  • 1 ou
  • esenta de rom
  • 2 linguri de cacao
  • Crema:
  • 1 pachet de unt frecat cu zahar pudra
  • 1 galbenus
  • 3 linguri de lapte praf
  • 3 linguri de alcool de 96 de grade si
  • esenta de vanilie.

Mod de preparare

Pentru Caprene se pune faina cat cuprinde pentru un aluat potrivit de moale din care se fac bilute si se turtesc cu furculita. Se coc la foc iute, apoi se umplu cu crema.


Caprene se serverste dupa ce s-a racit.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...