Caprene

Pentru Caprene aveti nevoie de untura, margarina, nuca macinata si zahar pudra. Este o prajitura delicioasa.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g untura
  • 150 g margarina
  • 150 g nuca macinata
  • 200 g zahar pudra
  • 1 ou
  • esenta de rom
  • 2 linguri de cacao
  • Crema:
  • 1 pachet de unt frecat cu zahar pudra
  • 1 galbenus
  • 3 linguri de lapte praf
  • 3 linguri de alcool de 96 de grade si
  • esenta de vanilie.

Mod de preparare

Pentru Caprene se pune faina cat cuprinde pentru un aluat potrivit de moale din care se fac bilute si se turtesc cu furculita. Se coc la foc iute, apoi se umplu cu crema.


Caprene se serverste dupa ce s-a racit.

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Parteneri
Bucataras.RO

Chec cu nuca si visine

Din categoria reteta de checuri va aduc azi un alt chec pufos cu visine si nuca

Chec cu nuca si visine
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa