Cartofi de biscuiti

Se dau prin masina de tocat carne biscuitii si nucile, apoi se pun intr-un castron. Separat, se prepara intr-un ibric, pe foc, un sirop din apa, cacao

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 gr.biscuiti
  • 125 gr.nuci
  • 1 pahar apa
  • 2 linguri cacao
  • 5 linguri zahar
  • 2-3 linguri rom
  • coaja rasa de lamiie
  • visine din visinata

Mod de preparare

Se dau prin masina de tocat carne biscuitii si nucile, apoi se pun intr-un castron. Separat, se prepara intr-un ibric, pe foc, un sirop din apa, cacao si zahar. Siropul trebuie sa fie subtire. Fierbinte, se toarna peste amestecul de biscuiti si nuci, se adauga romul si coaja rasa de lamiie, amestecindu-se bine. Cu mina uda, se formeaza mici sfere, punind in mijloc cite o visina din visinata Se tavalesc prin zahar tos si se dau la rece.

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Spaghetti cu ciuperci, sunca, smantana si crutoane cu usturoi

Un pranz delicios si satios!

Spaghetti cu ciuperci, sunca, smantana si crutoane cu usturoi
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii