Cataif cu fulgi de porum

In tava de la cuptor se asaza fideaua (cataiful va iesi mai crocant) sau fulgii de porumb si peste fidea sau fulgi se toarna siropul fierbinte format

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • fulgi de porumb sau fidea coapta
  • o cana zahar
  • 1 pahar mic apa
  • 1 pachet de frisca
  • preferabil vegetala

Mod de preparare

In tava de la cuptor se asaza fideaua (cataiful va iesi mai crocant) sau fulgii de porumb si peste fidea sau fulgi se toarna siropul fierbinte format din apa si zahar. Se lasa la racit si apoi se orneaza cu frisca
Se serveste taiata patratele dupa ce a fost lasata cel putin o ora la frigider

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...