Se amesteca zaharul cu galbenusurile, cacaua si zaharul vanilat. 100 g de ciocolata se topesc, in bain-marie si se adauga in galbenusuri, impreuna cu
Se amesteca zaharul cu galbenusurile, cacaua si zaharul vanilat. 100 g de ciocolata se topesc, in bain-marie si se adauga in galbenusuri, impreuna cu esenta de rom. Se incorporeaza faina, adaugata-n ploaie. Se bat albusurile spuma si se incorporeaza si ele. Se unge o tava dreptunghiulara cu unt, se tapeteaza cu faina, se pune compozitia in tava si se da Ia cuptor.
Dupa ce s-a copt, se lasa Ia racit si apoi se taie blatul pe jumatate, pe lungime. Se topesc 100 g de ciocolata, intr-un vas in bain-marie si se intinde pe primul blat. Se presara si putine alune macinate marunt si se acopera cu al doilea blat.
Se taie prajitura in patrate, care se orneaza cu restul de ciocolata, data pe razatoare.
Alte prajituri recomandate
Prajitura cu prune
Prajitura cu visine
Tarta cu fructe
Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureO imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasa