Framantam faina, margarina, zaharul pudra, praful de copt, ouale, coaja de lamaie si smantana, lasam aluatul sa se odihneasca o ora. Dupa ce se racesc
Framantam faina, margarina, zaharul pudra, praful de copt, ouale, coaja de lamaie si smantana, lasam aluatul sa se odihneasca o ora. Dupa ce se racesc le lipim cu gem si le glazuram cu ciocolata.
Alte retete de prajituri de prajituri recomandate:
Placinta cu visine
Prajitura cu visine
Prajitura alba ca zapada
Îmi plac foarte mult toate aceste ingrediente, așa că m-am gândit să le combin, pentru a face o mâncare...
Chiftelute cu spaghete, in sos de smantana si cascavalGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa