Pentru checul cu rahat si nuci se freaca ouale cu zaharul pana ce volumul creste simtitor. Se adauga treptat uleiul si laptele, bicarbonatul proaspat cernut si faina.
Pentru checul cu rahat si nuci se freaca ouale cu zaharul pana ce volumul creste simtitor. Se adauga treptat uleiul si laptele, bicarbonatul proaspat cernut si faina, iar la sfarsit nuca si stafidele. Se unge forma cu unt si se presara faina. Se toarna o parte din compozitie, se asaza bucatile de rahat (dupa ce au fost facute mici suluri cu mana), se toarna restul de compozitiie. Checul se coace circa o ora la foc potrivit.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa