Cheesecakeul cu piersici este o prajitura fina cu o crema delicata de piersici si un blat crocant, care va face deliciul meselor in familie sau cu prietenii.
Biscuitii se maruntesc, se amesteca cu zaharul si untul topit si se aseaza pe funful formelor de briose.
Branza se amesteca cu smantana dulce, coaja de lamaie si 3 linguri din sucul de lamaie. Daca mai e nevoie, mai puteti adauga zahar.
Compozitia se imparte in 2 parti:
- in prima adaugam esenta de lamaie si colorantul verde;
- in cea de-a doua adaugam colorantul galben si esenta de migdale.
Se aseaza in straturi peste baza de biscuiti si se tin la frigider cel putin 1:30 h.
Noi le-am garnisit cu piersici si menta salbatica.
Produsul meu favorit de pe Shabby Chic este Platoul din lemn cu capac: http://shabbychicshop.ro/accesorii-din-lemn/786-platou-din-lemn-cu-capac.html
Cheesecake-ul cu piersici se serveste rece, ornat dupa preferinta fiecaruia.
Am văzut această reţeta la bucătăraş lucy2002. Mi-a plăcut tare mult cum arată, aşa că am făcut-o şi eu. Este o...
Desert prajitura rasturnata cu pruneDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti