Cheesecakeul cu piersici este o prajitura fina cu o crema delicata de piersici si un blat crocant, care va face deliciul meselor in familie sau cu prietenii.
Biscuitii se maruntesc, se amesteca cu zaharul si untul topit si se aseaza pe funful formelor de briose.
Branza se amesteca cu smantana dulce, coaja de lamaie si 3 linguri din sucul de lamaie. Daca mai e nevoie, mai puteti adauga zahar.
Compozitia se imparte in 2 parti:
- in prima adaugam esenta de lamaie si colorantul verde;
- in cea de-a doua adaugam colorantul galben si esenta de migdale.
Se aseaza in straturi peste baza de biscuiti si se tin la frigider cel putin 1:30 h.
Noi le-am garnisit cu piersici si menta salbatica.
Produsul meu favorit de pe Shabby Chic este Platoul din lemn cu capac: http://shabbychicshop.ro/accesorii-din-lemn/786-platou-din-lemn-cu-capac.html
Cheesecake-ul cu piersici se serveste rece, ornat dupa preferinta fiecaruia.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii