Cirese in aluat

Se spala ciresele cu codita. Se amesteca faina, berea, untdelemnul si galbenusurile. Se bat pina se obtine un aluat cu basici (cum este cel pentru cl

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1/2 kg. cirese pietroase
  • 3 linguri faina
  • 3 linguri bere
  • 1 lingura untdelemn
  • 2 linguri zahar pudra
  • 2 oua
  • grasime pentru prajit

Mod de preparare

Se spala ciresele cu codita. Se amesteca faina, berea, untdelemnul si galbenusurile. Se bat pina se obtine un aluat cu basici (cum este cel pentru clatite), la care se adauga albusul batut spuma. Se inmoaie ciresele in aluat, lasind coditele afara si se prajesc in grasimea incinsa (ca gogosile). Se scurg (pe hirtie sugativa sau pe o punga de hirtie) si se pudreaza cu zahar vanilat.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide