Clafoutis cu cirese este foarte usor de preparat si iti va asigura succesul unui desert ce se va consuma rapid.
1. Ciresele le spalam, le curatam de samburi si codite. Le asezam intr-o tava unsa cu unt.
2. Batem ouale cu zaharul si zaharul vanilat pana se dizolva zaharul si compozitia isi dubleaza volumul.
Adaugam pe rand laptele, sarea si la final faina cernuta. Amestecam pana la omogenizare, apoi turnam aceasta compozitie peste cirese.
3. Dam la cuptorul preincalzit la 180 gr timp de 40 minute.
4. Dupa ce se raceste foarte bine,o pudram cu zahar pudra si o taiem.
Clafoutis-ul cu cirese se serveste de preferat rece.
Nu am prea multe sa va zic de aceata prajitura decat ca e un desert perfect de weekend cu ingrediente la indemana tuturor. Un...
Prajitura cu budinca si fructeDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti