Intr-un castron se pun ouale ( minus 1 albus pe care-l dam deoparte), cacaoa, margarina topita, zaharul pudra, zaharul vanilat apoi se adauga putin c
Intr-un castron se pun ouale ( minus 1 albus pe care-l dam deoparte), cacaoa, margarina topita, zaharul pudra, zaharul vanilat apoi se adauga putin cate putin din faina amestecata cu praful de copt. Se framanta usor, pana se incorporeaza bine faina.
Albusul se mixeaza, se adauga zaharul pudra, cocosul se amesteca bine cu lingura de lemn. Se imparte amestecul cu cacao in parti egale, cam cat o nuca.
La fiecare parte se pune in centru cate o biluta din umplutura cu cocos apoi se aduna marginile deasupra. Dupa ce se rotunjesc se pun cu imbinaturile dedesubt pe o tava tapetata cu hartie de copt. Tava se baga la cuptor la 180 grade pt 20-25 minute ( sunt gata cand se rumenesc dedesubt).
Pentru decorare se poate folosi ciocolata topita.
Alte retete recomandate:
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa