Coliva

Coliva se orneaza cu zahar tos, cacao si biscuiti macinati, apoi se serveste. Este foarte buna.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 10 cani de arpacas
  • 30 cani de apa
  • zahar dupa gust
  • mirodenii
  • nuca

Mod de preparare

Pentru coliva, arpacasul se curata si se spala bine, dupa care se pune la fiert. Se lasa sa dea cateva clocote, se acopera cu un capac, dupa care se inveleste intr-o patura si se lasa la umflat pana a doua zi. Dupa aceea, se pune zahar dupa gust, putina sare, cat de multa nuca si mirodenii.


Coliva se orneaza cu zahar tos, cacao si biscuiti macinati, apoi se serveste.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...