Coloana vertebrala

Amestecam la baie de abur, in aceeasi directie jumatate de ora, margarina, praful de cacao, zaharul pudra, ouale si faina. Captusim o forma cu model c

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 margarina
  • 5 dkg praf de cacao
  • 25 dkg zahar pudra
  • 2 linguri faina

Mod de preparare

Amestecam la baie de abur, in aceeasi directie jumatate de ora, margarina, praful de cacao, zaharul pudra, ouale si faina. Captusim o forma cu model cu folie si turnam o parte din aluat, adaugam cateva piscoturi inmuiate in rom, si stratificam pana se termina ingredientele, la sfarsit ungem cu aluatul ramas. Lasam la frigider jumatate de zi.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Reteta Tiramisu fara oua, cum sa prepari un desert clasic, adaptat la nevoile tale

Reteta Tiramisu fara oua, cum sa prepari un desert clasic, adaptat la nevoile tale Este cel mai bun tiramisu pe care l-am...

Reteta Tiramisu fara oua, cum sa prepari un desert clasic, adaptat la nevoile tale
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca