Coloana vertebrala

Amestecam la baie de abur, in aceeasi directie jumatate de ora, margarina, praful de cacao, zaharul pudra, ouale si faina. Captusim o forma cu model c

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 margarina
  • 5 dkg praf de cacao
  • 25 dkg zahar pudra
  • 2 linguri faina

Mod de preparare

Amestecam la baie de abur, in aceeasi directie jumatate de ora, margarina, praful de cacao, zaharul pudra, ouale si faina. Captusim o forma cu model cu folie si turnam o parte din aluat, adaugam cateva piscoturi inmuiate in rom, si stratificam pana se termina ingredientele, la sfarsit ungem cu aluatul ramas. Lasam la frigider jumatate de zi.

Prajitura cu cocos si visine

O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!

Legume umplute cu pui

Pentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...

Salata caprese cu rosii cherry

Salata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...

Parteneri
Bucataras.RO

Ravioli cu chorizo si mazare verde

 Se stie ca sunt mare fan tortellini si ravioli . Despre chorizo ce sa va spun : l-am ridicat la gradul de ingredient...

Ravioli cu chorizo si mazare verde
Gustos.RO

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura

Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise