Se bat ouale cu zaharul, se adauga laptele, esenta, bicarbonatul de amoniu stins in zeama de lamaie si faina. Se framanta bine un aluat potrivit de mo
Se bat ouale cu zaharul, se adauga laptele, esenta, bicarbonatul de amoniu stins in zeama de lamaie si faina. Se framanta bine un aluat potrivit de moale.
Se intinde in foaie subtire si se taie in fasii lungi cu care se imbraca apoi formele de cornete. Se coc 15-20 minute. Se scot de pe cornete cat sunt calde.
Se lasa sa se raceasca si se umplu cu crema dorita, cu budinca sau cu frisca.
Se pot decora cu ciocolata topita.
Sursa acestei retete este blogul culinar: truedelights
Alte retete recomandate:
Pentru aceasta reteta am avut ca sursa de inspiratie o reteta de-a Andreei.
Desert tort cu mere, nuci si crema de branzaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa