Aluatul se dezgheata, se intinde si se coace apoi se taie in 4 felii egale. Gelatina se dizolva conform instructiunilor de pe plic. Capsunile se zdro
Aluatul se dezgheata, se intinde si se coace apoi se taie in 4 felii egale. Gelatina se dizolva conform instructiunilor de pe plic. Capsunile se zdrobesc si se amesteca cu zaharul. Frisca se bate spuma cu intaritorul si 2 plicuri zahar vanilat. Se amesteca capsunile cu gelatina si cu frisca. Se lasa 2 ore sa se intareasca. Se umplu foile cite doua cu aceasta crema si se presara cu zahar pudra. Se spriteaza desupra frisca batuta si se asaza bucati de capsuni si ciocolata rasa. Se da 4 ore la frigider.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.