Cremsnit

Se freaca galbenusurile cu zaharul tos, se pune in laptele rece si se amesteca laptele usor, dupa care se adauga faina. Se bat albusurile tare si se a

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 l lapte
  • 8 oua
  • 8 linguri faina
  • 8 linguri zahar

Mod de preparare

Se freaca galbenusurile cu zaharul tos, se pune in laptele rece si se amesteca laptele usor, dupa care se adauga faina. Se bat albusurile tare si se amesteca usor in compozitie. Se da la cuptor, in tava inalta, la foc potrivit.


Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...