Cremsnitul este delicios. Pentru a prepara aceasta prajitura e nevoie de unt, faina, oua, zahar si lapte.
Cremsnitul este delicios. Pentru a prepara aceasta prajitura se face un aluat din faina apa si 1 lingura de unt sau margarina si se intinde o foaie apoi cu un cutit se intinde restul de unt sau margarine si se impatureste in asa fel sa nu iasa din foaie untul sau margarina. Se lasa la frigider 15- 20 minute apoi se repeta impaturirea aluatului de 3 ori. Dupa ultima impaturire se imparte aluatul in 2 parti si se intinde fiecare parte de aluat pe dosul unei tavi si se coace la foc mare cam 20 minute apoi se da focul la mic inca 20 minute pana devine aramiu.
Crema: ouale cu zaharul faina si laptele se pun la fiert si dupa ce devine ca o crema se da la racit si la sfarsit se adauga untul batut spuma. Obtional se poate adauga esenta de vanilie.
Asamblare: Se pune prima foaie apoi toata crema si urmatoarea foaie.Se pudreaza cu zahar pudra. si se portioneaza.
Cremsnitul se serveste rece.
Iată rețeta cea mai simplă de pancakes pufoase cu banane și afine, gata în doar câteva minute. Un mic dejun...
Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidăPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura