Cremsnit rapid

Se amesteca galbenusurile cu zaharul, zaharul vanilat si putina sare. Se topeste margarina, se raceste si se amesteca cu compozitia de mai sus. Se ada

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 oua
  • 250 gr. zahar
  • 1 pachet margarina
  • 10 linguri faina
  • 1 l lapte
  • zahar vanilat

Mod de preparare

Se amesteca galbenusurile cu zaharul, zaharul vanilat si putina sare. Se topeste margarina, se raceste si se amesteca cu compozitia de mai sus. Se adauga faina, apoi laptele si la sfirsit albusurile batute spuma. Se toarna compozitia intr-o tava mai inalta, tapetata cu margarina. Se coace la foc potrivit timp de aprox. 45 minute. Se taie rece si se pudreaza cu zahar.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide