Cremsnit rapid

Se amesteca galbenusurile cu zaharul, zaharul vanilat si putina sare. Se topeste margarina, se raceste si se amesteca cu compozitia de mai sus. Se ada

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 oua
  • 250 gr. zahar
  • 1 pachet margarina
  • 10 linguri faina
  • 1 l lapte
  • zahar vanilat

Mod de preparare

Se amesteca galbenusurile cu zaharul, zaharul vanilat si putina sare. Se topeste margarina, se raceste si se amesteca cu compozitia de mai sus. Se adauga faina, apoi laptele si la sfirsit albusurile batute spuma. Se toarna compozitia intr-o tava mai inalta, tapetata cu margarina. Se coace la foc potrivit timp de aprox. 45 minute. Se taie rece si se pudreaza cu zahar.

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...