Cremsnit rapid

Se amesteca galbenusurile cu zaharul, zaharul vanilat si putina sare. Se topeste margarina, se raceste si se amesteca cu compozitia de mai sus. Se ada

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 oua
  • 250 gr. zahar
  • 1 pachet margarina
  • 10 linguri faina
  • 1 l lapte
  • zahar vanilat

Mod de preparare

Se amesteca galbenusurile cu zaharul, zaharul vanilat si putina sare. Se topeste margarina, se raceste si se amesteca cu compozitia de mai sus. Se adauga faina, apoi laptele si la sfirsit albusurile batute spuma. Se toarna compozitia intr-o tava mai inalta, tapetata cu margarina. Se coace la foc potrivit timp de aprox. 45 minute. Se taie rece si se pudreaza cu zahar.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...