Desert cu biscuiti

Desertul cu biscuiti este un desert lejer si racoritor, perfect pentru zilele toride de vara.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 7-8 piscoturi
  • 1 pachet biscuiti
  • Crema 1:
  • 200 ml frisca
  • 2 linguri dulceata capsuni
  • Crema 2:
  • 200 ml smantana
  • 50 g zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • Crema branza:
  • 300 g branza de vaci
  • 3 linguri frisca
  • 2 linguri zahar pudra

Mod de preparare

Crema 1: Mixam frisca pana devine pufoasa dupa care adaugam dulceata si mai amestceam 1 minut impreuna
Crema 2: Amestecam smantana cu zaharul si mixam pana devine ca o frisca consistenta iar la sfarsit adaugam plicul de zahar vanilat.
Crema branza: amestecam zaharul cu branza dupa adaugam frisca si le amestecam pana devine o crema spumoasa.
Piscoturile le rupem in bucati
Aranjam in pahare: punem un rand de piscoturi in pahare -3 linguri din frisca-3 biscuiti-3 linguri crema de branza-bucati de piscoturi.La final adaugam cateva linguri crema de frisca cu dulceata .
Eu am decorat deasupra cu cativa biscuiti si cu patratele de ciocolata.
Dupa ce am terminat de aranjat in pahare le dam la frigider peste noapte

Cu un produs Philips as pregati deserturi m-ai spumoase si intr-un timp mult mai mic.


Desertul cu biscuiti se serveste rece, in zilele toride de vara.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Tort cu bezea de nuca si cafea

Am ajuns sa fac acest tort ca de mult sta la favorite, reteta este a Timeei si este atat de bun, bezeaua de nuca face totul....

Tort cu bezea de nuca si cafea
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca