Desert magic

se amesteca smantana cu zaharul pudra, zeama si coaja de lamaie, avand grija sa nu faca cocoloase. Se bate frisca, iar apoi se amesteca usor cu smant

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 ml frisca
  • 600 ml smantana
  • Zeama de la 2 lamai si coaja razuita
  • 200-250 g zahar pudra
  • 2 cutii piscoturi
  • Fructe de sezon (banana
  • capsuni
  • etc..) sau compot

Mod de preparare

se amesteca smantana cu zaharul pudra, zeama si coaja de lamaie, avand grija sa nu faca cocoloase. Se bate frisca, iar apoi se amesteca usor cu smantana aromatizata. Se toarna intr-un vas iena: un strat de crema, un strat de piscoturi, si unul de fructe. Acest ‘procedeu’ se repeta pana cand ni se termina ingredientele. Ultimul strat sa fie crema. Inainte de servire, se decoreaza cu fructe proaspete. Se prepara cu o zi inainte de a fi consumata, pentru ca piscoturile sa se poata inmuia.
Alte dulciuri recomandate

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Chec cu cacao si fructe confiate

Pentru ca mi-au ramas niste albusuri de la cozonaci, m-am gandit sa le transform in niste checuri delicioasa, asa ....ca la...

Chec cu cacao si fructe confiate
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca