Ecler

Se prepara un aluat pripit. Se fierbe apa cu uleiul, se da drumul la toata faina odata. Se amesteca bine compozitia si cand se raceste se inglobeaza

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 300 ml apa
  • 150 gr faina
  • 170 ml ulei
  • 5 oua
  • sare
  • zahar pudra
  • crema de vanilie

Mod de preparare

Se prepara un aluat pripit. Se fierbe apa cu uleiul, se da drumul la toata faina odata. Se amesteca bine compozitia si cand se raceste se inglobeaza ouale pe rand. Se amesteca pana se desprinde aluatul de pe vas. Se pune

aluatul in cornet, se toarna eclerurile in tava tapetata si

se coc la foc potrivit timp de 20 de minute.

Cand eclerurile sunt coapte, se taie fiecaruia un capacel si se umple cu crema de vanilie. Se pudreaza cu zahar.

Alte retete de dulciuri:

Cremsnit

Tort cu piersici

Tarta cu mere si crema de vanilie

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Parteneri
Bucataras.RO

Chec rece cu fistic si ciocolata alba

O minunatie de arome!

Chec rece cu fistic si ciocolata alba
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos