Se pun la fiert uleiul, putina apa, sare si se toarna faina in ploaie, amestecand repede. Se ia de pe foc si se adauga dupa cateva minute, ouale pe ra
Se pun la fiert uleiul, putina apa, sare si se toarna faina in ploaie, amestecand repede. Se ia de pe foc si se adauga dupa cateva minute, ouale pe rand. Se toarna apoi compozitia cu un cornet in tava, sub forma de bastonase lungi de 8-10 cm. Se fac pe suprafata fiecarui bastonas, dungi cu o furculita si se introduc la copt, la foc mare. Dupa ce s-au rumenit, se lasa la racit si se taie pe lung, lasand un capacel. Se prepara din ingrediente crema de vanilie si se umplu eclerele cu aceasta.
Se servesc imediat.
Alte retete de dulciuri:
Ciocolata de casa
Cornulete cu rahat
Cozonac moldovenesc
Când vine vorba de post, cu toții ne gândim la restricții. Da, așa este, însă dulciurile nu...
Pernite cu piersici la slow cooker Crock-PotGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa