Felie Kinder

Ingredientele necesare aluatului, in afara de faina, le fierbem la abur, apoi incorporam incet faina si amestecam. Coacem doua foi. Frecam margarina

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Pentru aluat:
  • 25 dkg zahar
  • 5 dkg unt
  • 2 linguri cacao
  • 2 linguri miere
  • 2 oua
  • 2 lingurite bicarbonat de sodiu
  • Putina sare
  • 45 dkg faina
  • Pentru crema:
  • 7 dl lapte
  • 1 lingura faina
  • 2 pachete de budinca cu gust de frisca
  • 2 dl smantana
  • 20 dkg zahar pudra
  • 1 baton ciocolata

Mod de preparare

Ingredientele necesare aluatului, in afara de faina, le fierbem la abur, apoi incorporam incet faina si amestecam. Coacem doua foi. Frecam margarina cu zaharul pudra. Fierbem in lapte faina amestecata cu praful de budinca, la care adaugam la cald smantana. Dupa ce se raceste amestecam cele doua creme si le turnam intre cele doua foi. Glazuram cu ciocolata topita.
Alte prajituri recomandate

Prajitura cu crema de ciocolata

Negresa prajitura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...