Felie Kinder

Ingredientele necesare aluatului, in afara de faina, le fierbem la abur, apoi incorporam incet faina si amestecam. Coacem doua foi. Frecam margarina

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Pentru aluat:
  • 25 dkg zahar
  • 5 dkg unt
  • 2 linguri cacao
  • 2 linguri miere
  • 2 oua
  • 2 lingurite bicarbonat de sodiu
  • Putina sare
  • 45 dkg faina
  • Pentru crema:
  • 7 dl lapte
  • 1 lingura faina
  • 2 pachete de budinca cu gust de frisca
  • 2 dl smantana
  • 20 dkg zahar pudra
  • 1 baton ciocolata

Mod de preparare

Ingredientele necesare aluatului, in afara de faina, le fierbem la abur, apoi incorporam incet faina si amestecam. Coacem doua foi. Frecam margarina cu zaharul pudra. Fierbem in lapte faina amestecata cu praful de budinca, la care adaugam la cald smantana. Dupa ce se raceste amestecam cele doua creme si le turnam intre cele doua foi. Glazuram cu ciocolata topita.
Alte prajituri recomandate

Prajitura cu crema de ciocolata

Negresa prajitura

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Negresa cu crema de vanilie si fulgi de ciocolata

Delicioasaaaaaaaaaaaaaa! Deja s-a dus jumatate de tava...vai! :)))))))

Negresa cu crema de vanilie si fulgi de ciocolata
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca