Batem spuma 5 oua cu zaharul pudra, cand devine alba adaugam incet uleiul, faina si praful de copt, amestecand continuu. Coacem aluatul intr-o tava un
Batem spuma 5 oua cu zaharul pudra, cand devine alba adaugam incet uleiul, faina si praful de copt, amestecand continuu. Coacem aluatul intr-o tava unsa si presarata cu faina in cuptorul pre-incalzit, pana cand se desprinde de marginea tavii, apoi il rasturnam. Pregatim piscoturile maro si cu punch in acelasi mod. Pentru crema fierbem laptele cu faina sub forma de budinca, dupa racire adaugam margarina si zaharul pudra. Amestecam pana devine neteda si adaugam aroma de alune. La montare prima este foaia maro, apoi crema, foaia galbena, apoi crema si foaia de punch. Pentru glazura amestecam 4 galbenusuri cu 15 dkg de zahar pudra si o ungem pe piscot. Dizolvam 4 dkg de glazura de tort in 2 linguri de ulei si picuram peste glazura de oua.
Alte
Prajitura cu visine
Dulceata de visine
Tarta cu visine
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa