Batem spuma margarina cu zaharul pudra si galbenusurile. Amestecam faina cu sarea si bicarbonatul de sodiu. Batem spuma albusurile si le adaugam la am
Batem spuma margarina cu zaharul pudra si galbenusurile. Amestecam faina cu sarea si bicarbonatul de sodiu. Batem spuma albusurile si le adaugam la amestecul cu galbenusuri alternativ cu faina si smantana. Aluatul astfel obtinut il impartim in 3 parti. La prima parte adaugam ciocolata, la a doua zaharul vanilat si la a treia budinca cu aroma de punch. Punem alternativ amestecurile cu o lingura intr-o forma cu modele unsa si presarata cu faina. Coacem in cuptorul pre-incalzit la 180 de grade C 30 de minute. Intre timp preparam glazura si o ungem pe prajitura racita.
Alte
Fursecuri
Prajitura de mere
Îmi plac foarte mult toate aceste ingrediente, așa că m-am gândit să le combin, pentru a face o mâncare...
Chiftelute cu spaghete, in sos de smantana si cascavalGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa