Pentru blat - 6 albusuri se bat spuma cu 6 linguri zahar, apoi se amesteca 6 galbenusuri, 2 plicuri cu praf de budinca de capsune si 2 linguri de fain
Pentru blat - 6 albusuri se bat spuma cu 6 linguri zahar, apoi se amesteca 6 galbenusuri, 2 plicuri cu praf de budinca de capsune si 2 linguri de faina. Se coace la foc potrivit.
Pentru crema: 3 galbenusuri se amesteca cu 5 linguri de zahar, 1 lingura de faina, 200 ml lapte dupa care se fierb. Dupa racire se amesteca cu 200 gr de unt.
Spuma: 3 albusuri se bat spuma cu 6 linguri de zahar pe abur
Prajitura: peste blat se aplica crema, spuma si apoi ciocolata de menaj rasa.
Se tine la rece cel putin doua ore, dupa care se poate servi.
Alte retete recomandate:
chifle umplute cu branza si pulpe de pui ,este o reteta foarte delicioasa.
Chifle umplute (reteta video)Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa