1. Pentru FOI se bat ouale cu zaharul pana ce acestea isi tripleaza volumul. Se adauga faina rezultand un aluat elastic, care se imparte in partu part
1. Pentru FOI se bat ouale cu zaharul pana ce acestea isi tripleaza volumul. Se adauga faina rezultand un aluat elastic, care se imparte in partu parti.
2. Fiecare parte se intinde pe dosul unei tavi unse cu putin unt si tapetata cu faina.
3. Se coc patru foi.
4. Pentru CREMA se pun ouale si zaharul intr-un vas pe bain-marie si se freaca pana ce compozitia devine ca o smantana.
5. In laptele putin caldut se dizolva cacaoa si se adauga la crema de oua. Se mai amesteca putin apoi se ia de pe foc si se raceste, amestecand din cand in cand .
6. Dupa racire se adauga untul, frecat bine in prealabil, rezultand o crema spumoasa.
7. Atentie, untul se adauga treptat la crema de oua, altfel riscati sa se taie.
8. Cu aceasta crema se umple foile.
9. Deasupra prajiturii se intinde glazura, eu o prefer pe cea rece de la Dr.Otker, care sigur reusestecacao
Ai mei stramba din nas cand vine vorba de gulii . Asa ca am fost nevoita sa imbunatatesc imaginea aceastei banale ciorbite...
Ciorba de gulii cu perisoare afumateIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureO imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasa