Foietajul cu barnza dulce si stafide este foarte gustos. Pentru aceasta reteta de prajitura puteti folosi aluat de foietaj din comert sau daca aveti timp la dispozitie puteti sa il faceti acasa.
Foietajul cu barnza dulce si stafide este foarte gustos. Pentru aceasta reteta de prajitura puteti folosi aluat de foietaj din comert sau daca aveti timp la dispozitie puteti sa il faceti acasa.
Se amesteca intr-un castron: branza, zaharul, ouale, grisul si stafidele inmuiate in putin rom sau lapte. Se taie foaia de foietaj pe jumatate, se pune intr-o tava, se pune amestecul cu branza, se niveleaza, iar deasupra se pune cea de-a doua jumatate de foietaj; se da tava la cuptorul preincalzit pana se coace aluatul.
Foietajul cu barnza dulce si stafide se lasa sa se raceasca, se taie si se presara cu zahar praf.
Sursa acestei retete este blogul culinar Retetele Anei.
Imi place cand gasesc pe piata atatea legume proaspete, imi place sa le folosesc in diverse preparare ca au o alta savoare...
Mancare scazuta cu dovlecei si pastai, de postGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa