Franzelute cu tarate si mere

Se amesteca tarata, laptele, uleiul si laptele. In alt vas sa amesteca faina, praful de copt, sarea, zaharul si scortisoara. In final se amesteca to

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 cana de tarate
  • ¼ cana de lapte
  • 1 cana de mere rase
  • 1/3 cana de ulei
  • un ou
  • 1 1/2 cani faina
  • 1 1/2 praf copt
  • 1/2 lingurita sare
  • 1 lingurita de scortisoara
  • 1/3 cana de zahar brun

Mod de preparare

Se amesteca tarata, laptele, uleiul si laptele. In alt vas sa amesteca faina, praful de copt, sarea, zaharul si scortisoara. In final se amesteca totul cu delicatete pana la omogenizare. Se coc la 190 grade timp de aprox. 20 minute.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Gnocchi cu carnati de curcan

M-am inspirat dupa reteta lui Timea,a iesit ceva bun.

Gnocchi cu carnati de curcan
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca