Fursecuri cu nuci

Se freaca untul cu zaharul si galbenusul, se adauga treptat faina, nucile si zaharul vanilat, amestecindu-se bine. Se iau din compozitie, cu ajutorul

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr. unt sau margarina
  • 100 gr. zahar pudra
  • 100 gr. nuci tocate
  • 300 gr. faina
  • 1 galbenus
  • coaja de lamiie rasa sau 1 plic zahar vanilat
  • putina faina pentru presarat in tava

Mod de preparare

Se freaca untul cu zaharul si galbenusul, se adauga treptat faina, nucile si zaharul vanilat, amestecindu-se bine. Se iau din compozitie, cu ajutorul unei lingurite, gramajoare care se aseaza pe o tava presarata cu faina si se dau la cuptor, la foc potrivit. Se coc destul de repede, 10-15 minute.

Prajitura cu cocos si visine

O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!

Legume umplute cu pui

Pentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...

Salata caprese cu rosii cherry

Salata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...

Parteneri
Bucataras.RO

Tocăniţă de ciuperci

Fără dar şi poate că postul este o perioadă în care omul trebuie să-şi cerceteze mai mult sufletul şi mintea, iar...

Tocăniţă de ciuperci
Gustos.RO

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura

Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise