Fursecuri cu nuci

Se freaca untul cu zaharul si galbenusul, se adauga treptat faina, nucile si zaharul vanilat, amestecindu-se bine. Se iau din compozitie, cu ajutorul

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr. unt sau margarina
  • 100 gr. zahar pudra
  • 100 gr. nuci tocate
  • 300 gr. faina
  • 1 galbenus
  • coaja de lamiie rasa sau 1 plic zahar vanilat
  • putina faina pentru presarat in tava

Mod de preparare

Se freaca untul cu zaharul si galbenusul, se adauga treptat faina, nucile si zaharul vanilat, amestecindu-se bine. Se iau din compozitie, cu ajutorul unei lingurite, gramajoare care se aseaza pe o tava presarata cu faina si se dau la cuptor, la foc potrivit. Se coc destul de repede, 10-15 minute.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...