Gogosi cu branza

Zdrobim branza, adaugam 2 dl de smantana, 1 ou, sare, bicarbonat si atata faina cat cuprinde. Framantam bine si lasam sa se odihneasca 1-1,5 ore. Int

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g de branza
  • 2 dl smantana
  • 1 ou intreg
  • 1 lingurita rasa de sare
  • 1 lingurita rasa de bicarbonat de sodiu
  • faina cat cuprinde
  • aprox. 250-300 g
  • ulei pentru prajit
  • zahar pudra pentru presarat deasupra
  • gem picant

Mod de preparare

Zdrobim branza, adaugam 2 dl de smantana, 1 ou, sare, bicarbonat si atata faina cat cuprinde. Framantam bine si lasam sa se odihneasca 1-1,5 ore. Intindem o foaie de grosimea unui deget si decupam gogosi cu o forma mijlocie. Le prajim in ulei incins, pe ambele parti.
Alte retete de gogosi recomandate

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...