Harlekin

Se face un aluat ce se imparte in trei parti egale. Se unge o tava si se intinde o foaie, dupa care se unge cu marmelada acrisoara, se aaza apoi alta

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Blatul: 420 g faina
  • 1 ou intreg
  • 250 g margarina (200 g unsoare)
  • 2 linguri zahar
  • 3 linguri smintina
  • 1 praf de copt
  • marmelada; Crema: 3-4 galbenusuri
  • 140 g zahar pudra
  • 2 prafuri de vanilie

Mod de preparare

Se face un aluat ce se imparte in trei parti egale. Se unge o tava si se intinde o foaie, dupa care se unge cu marmelada acrisoara, se aaza apoi alta foaie, iarasi marmelada, iar deasupra cea de-a treia foaie. Se da la cuptor la foc potrivit. Se face crema din galbenusuri, zahar si vanilie, frecindu-se foarte bine si se intinde deasupra peste foile racite. Se lasa sa se usuce.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide