Ischler

Pentru ischler aveti nevoie de 300 g margarina, 200 g zahar, 500 g faina, 150 g nuca macinata, vanilie.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g margarina
  • 200 g zahar
  • 500 g faina
  • 150 g nuca macinata
  • vanilie
  • esenta de rom
  • 1 praf de copt
  • nuca de cocos

Mod de preparare

Pentru Ischler, se framanta un aluat potrivit din care se fac rondele care se coc in tava tapetata, apoi se umplu cate doua cu crema de ciocolata si pe deasupra se glaseaza cu ciocolata topita. Din acest aluat se pot face si cornulete care se dau si ele prin ciocolata topita. Cornuletele cu doua culori se pot face, fara umplutura, mai mari. Dupa ce le scoatem din cuptor si sunt calde, turnam peste ele un sirop de zahar, le asezam pe un platou si presaram deasupra nuca de cocos, apoi Ischlerele se pot servi.


Ischlerul se serveste glazurat dupa ce s-a racit.

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Parteneri
Bucataras.RO

Chec cu nuca si visine

Din categoria reteta de checuri va aduc azi un alt chec pufos cu visine si nuca

Chec cu nuca si visine
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa