Se freaca oul cu zaharul, se adauga uleiul, laptele, gemul ( nu intrati in panica cand o sa vedeti compozitia moale, totul e in regula). Se amesteca
Se freaca oul cu zaharul, se adauga uleiul, laptele, gemul ( nu intrati in panica cand o sa vedeti compozitia moale, totul e in regula).
Se amesteca bine, apoi se adauga bicarbonatul ( praf, nu trebuie stins cu nimic), faina si cacaoa.
Compozitia se pune in tava unsa cu unt sau ulei, si tapetata cu faina.
Se coace in cuptor la 175 de grade cam 35 de minute, ca sa va dati seama daca s-a copt faceti testul cu o scobitoare in mai multe locuri.
Ce se vede deasupra este ciocolata Milka (cu lapte) topita la bain-marie, iar deasupra am pus nelipsitele mele nuci.
Pofta buna!
Reteta Negresa a fost propusa de Pocahontas pe forum culinar.ro
Un foietaj cu spanac si branza, reprezinta o gustare rapida si satioasa. Usor de pregatit este potrivita pentru o cina sau...
Tarta cu Spanac si Urda (Reteta Video)Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura