Negresa cu branza de vaci

o prajiturica buna de tot

Portii
8
Timp pregatire
20 minute
Timp coacere
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • -5 oua
  • -5 linguri zahar
  • -7 linguri faina
  • -1 lingura cacao
  • -3 lingura cafea
  • -1 lingurita rom
  • -300 gr branza
  • -100 gr Stafide
  • -2 oua
  • -3 linguri zahar pudra
  • -coaja de limeta
  • -praf de copt
  • Extra: 50 gr ciocolata

Mod de preparare

Branza o sfarmitam cu ajutorul unei furculite si adaugam in ea stafidele si 3 linguri de zahar pudra si o lingurita esenta rom. Stafidele nu le punem in rom in prealabil , ele se vor hidrata cu zerul lasat de branza. Intr-un bol inalt punem ouale impreuna cu 5 linguri zahar si un praf de sare si le batem pana se spumeaza si isi schimba culoarea. Adaugam cafeaua, cacao, faina amestecata cu praful de copt si omogenizam. In tava de 25x30 turnam compozitia si deasupra cu o lingura impartim branza. Dam la cuptorul incins la 180 grade pentru 20-30 minute. Dupa ce o scoatem din cuptor razuim ciocolata

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...