Negresa de post este un desert simplu care poate fi pragatit si in afara postului. Pentru a pregati reteta negresa de post aveti nevoie de faina, zahar, cacao, ulei si cafea
Se amesteca bine uleiul cu zaharul si apoi se adauga pe rand: apa, bicarbonatul, faina si celelalte ingrediente.
Se amesteca bine si se pune in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina. Se coace, in cuptorul incalzit inainte, aproximativ 25-30 minute.
Se scoate din cuptor si negresa se pudreaza cu zahar farin. Se taie patrate sau romburi dupa preferinta.
Sursa acestei retete este blogul culinar: truedelights
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa