Negrese ciocolatoase

Negrese ciocolatoase este o prajitura delicioasa de ciocolata. Se amesteca ingredientele "uscate". Separat se amesteca ingredientele "ude" (sau lichide).

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 2/3 cana zahar
  • 3/4 cana cacao
  • 1 1/3 cana faina
  • 1/2
  • lingurita praf de copt
  • 1/4 lingurita sare
  • 2 oua
  • 2 linguri apa
  • 3/4 cana unt sau margarina topita
  • 1 plic de zahar vanilat
  • nuci
  • chipsuri de ciocolata (optional)

Mod de preparare

Negrese ciocolatoase este o prajitura delicioasa de ciocolata. Se amesteca ingredientele "uscate". Separat se amesteca ingredientele "ude" (sau lichide). Se amesteca impreuna si se toarna in tava unsa. Eu folosesc o tava de marimea 39x27 cm.
Se da la cuptorul incalzit in prealabil,si se tine cam 18-25 minute.


O negresa perfecta este atunci cand introduci scobitoarea in ea si iese usor umeda cu putin aluat pe ea.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinitta.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca