Negrese ciocolatoase

Negrese ciocolatoase este o prajitura delicioasa de ciocolata. Se amesteca ingredientele "uscate". Separat se amesteca ingredientele "ude" (sau lichide).

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 2/3 cana zahar
  • 3/4 cana cacao
  • 1 1/3 cana faina
  • 1/2
  • lingurita praf de copt
  • 1/4 lingurita sare
  • 2 oua
  • 2 linguri apa
  • 3/4 cana unt sau margarina topita
  • 1 plic de zahar vanilat
  • nuci
  • chipsuri de ciocolata (optional)

Mod de preparare

Negrese ciocolatoase este o prajitura delicioasa de ciocolata. Se amesteca ingredientele "uscate". Separat se amesteca ingredientele "ude" (sau lichide). Se amesteca impreuna si se toarna in tava unsa. Eu folosesc o tava de marimea 39x27 cm.
Se da la cuptorul incalzit in prealabil,si se tine cam 18-25 minute.


O negresa perfecta este atunci cand introduci scobitoarea in ea si iese usor umeda cu putin aluat pe ea.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinitta.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide