Radeti ciocolata pe razatoarea mare si topiti-o impreuna cu untul, la foc mic. Adaugati ouale, zaharul, zaharul vanilat, alunele, stafidele, praful de
Radeti ciocolata pe razatoarea mare si topiti-o impreuna cu untul, la foc mic. Adaugati ouale, zaharul, zaharul vanilat, alunele, stafidele, praful de copt si faina cata este necesara pentru a obtine o compozitie fluida. Turnati compozitia intr-o tava unsa si tapetata si coaceti prajitura la foc potrivit. Lasati-o apoi la racit inainte de a o taia in bucati potrivite.
Se pot pudra cu zahar.
Alte retete recomandate:
Deliciu cu visine si bezea
Prajitura Carmen cu gem si nuca
Prajitura cu caise
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa