Se incinge cuptorul, se taie bucatele ciocolata si se topeste in bain-marie, amestecand continuu. Se lasa deoparte. Se bate spuma untul cu zaharul, i
Se incinge cuptorul, se taie bucatele ciocolata si se topeste in bain-marie, amestecand continuu.
Se lasa deoparte.
Se bate spuma untul cu zaharul, intr-un castron, se adauga oualele si branza de vaci. Se amesteca faina cu praful de copt, un praf de sare si zaharul vanilat, apoi se adauga in amestecul de branza. Se imparte compozitia in doua, iar intr-una din parti inglobati ciocolata.
Se pune cu grasime intr-o forma de chec, se toarna ambele aluaturi si se trece cu o furculita prin ele, pentru a le amesteca usor.Se coace cca. 30 min. Se lasa prajitura sa se raceasca si apoi se taie.
cu taitei foarte fini, mai exact. Pe care eu nu-i las deloc la fiert, adunci cand ii adaug in oala am si stins focul la mancare.
Supa cu taglioliniPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura