Negrese cu branza de vaci

Se incinge cuptorul, se taie bucatele ciocolata si se topeste in bain-marie, amestecand continuu. Se lasa deoparte. Se bate spuma untul cu zaharul, i

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100g ciocolata amaruie
  • 125g unt moale
  • 150g zahar
  • 3 oua
  • 300g branza vaci slaba
  • 1/2 pachetel praf de copt
  • sare
  • 1 zahar vanilat

Mod de preparare

Se incinge cuptorul, se taie bucatele ciocolata si se topeste in bain-marie, amestecand continuu.
Se lasa deoparte.

Se bate spuma untul cu zaharul, intr-un castron, se adauga oualele si branza de vaci. Se amesteca faina cu praful de copt, un praf de sare si zaharul vanilat, apoi se adauga in amestecul de branza. Se imparte compozitia in doua, iar intr-una din parti inglobati ciocolata.

Se pune cu grasime intr-o forma de chec, se toarna ambele aluaturi si se trece cu o furculita prin ele, pentru a le amesteca usor.Se coace cca. 30 min. Se lasa prajitura sa se raceasca si apoi se taie.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Aperitiv langosi cu branza sarata

Sunt minunați, mai ales calzi, acești langoși cu brânză sărată și merg serviți lângă o cană cu iaurt!...

Aperitiv langosi cu branza sarata
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca